Sanisah's FotoPage

By: Sanisah Saidi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 22-Jul-2008 23:55 Email | Share | | Bookmark
playground

cantik la tu posing camtu tu...
buah hati ku......
 
View all 12 photos...
ni la aktiviti bila ibu pegi school n abg akir plak tak skolah. harusss melepak kat playground kan.. kata nak sunbathing..... layankan jer la ayah...


Friday, 11-Jul-2008 08:01 Email | Share | | Bookmark
Presentation a.k.a viva

This is the topic of my project bla..bla..bla..
 
 
Fuhhh....lama giler x update my lovely fotopages ni. Maklum la sibuk bebeno. Tengok entry kat atas ni pun dah tahu betapa sibuknya kita. Hari ni xde gambo dua badek tu, tp nak tayang gambo kengkawan kelas kita masa presentation hari tu. Nervous giler beb time ni...


Friday, 11-Jul-2008 08:01 Email | Share | | Bookmark
Presentation a.k.a viva

This is the topic of my project bla..bla..bla..
 
 
Fuhhh....lama giler x update my lovely fotopages ni. Maklum la sibuk bebeno. Tengok entry kat atas ni pun dah tahu betapa sibuknya kita. Hari ni xde gambo dua badek tu, tp nak tayang gambo kengkawan kelas kita masa presentation hari tu. Nervous giler beb time ni...


Friday, 30-May-2008 14:51 Email | Share | | Bookmark
Legoland

Baru sampai ni... ambik gambo ngan thomas dulu
Ni la yang tempat yang kami nak jelajah hari ni.
 
View all 18 photos...
Hmmm.... dah lama dah tak update fp ni. kali ni nak tepek gambo gi legoland ari ahad lepas. Hapenning gak la tempat ni ala ala genting gitu... Shakir la yang paling seronok sebab kebanyakan game kat situ sesuai untuk budak besar macam dia. Ibu pulak takde la berapa seronok sebab 60 pound melayang . Takpe la anak2 punya pasal. Ok layan jer la gambo2 yang tak seberapa ni yek....


Tuesday, 13-May-2008 17:10 Email | Share | | Bookmark

tengah warm up ni
ni senaman mulut plak.
siap baring2 lagi.
View all 16 photos...
okeyyyyy....angin rajin tengah bertiup ni. Bolehla fotopages ni diupdate selalu. Ari ni kita tengok aksi Anis Zulaikha ngan abangnya Shakir Zufayri wat aksi stunt kat belakang umah. Maklumla....baru dapat bouncy castle kat carboot ari tu (anis panggil mende ni castle boing boing... ) walaupun hanya sekangkang kera dapatla dua beradik ni lepaskan gian nak gi park. Tunggu weekend ni kita gi main bouncy castle yang besaaaaarrr plak ye....


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net